Pizzette cu vinete

Te rugam sa astepti...
Timp de preparare
15 min
Timp de gatire
25 min
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Servire
Neprecizat
Postat de:
Postat in:
1 plic
Pesmet
1 priza
Sare
1 catel
Usturoi
10 fire
Patrunjel
10 fire
Busuioc
10 linguri
Ulei de masline
250 grame
Mozzarella
6 bucati
Ciuperci champignon
2 bucati
Rosii
1 bucata
Vanata
Pizzette cu vinete

Recomandari, trucuri, secrete

  • Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
  • Feliile de vinete pot fi inlocuite cu felii de dovlecel sau rosii.
  • Se pot servi atat calde, cat si reci, simple sau alaturi de un gratar.
  1. Legumele se spala si se sterg.
  2. Se pregateste mixul de legume. Rosiile si ciupercile se taie in cubulete. Busuiocul si patrunjelul se toaca. Usturoiul se zdrobeste sau se da pe razatoare. Mozzarella se desface in bucatele mici. Se amesteca tot si se sareaza dupa gust.
  3. Vinetele se taie in felii cu o grosime de 2 centimetri. Feliile se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cu ulei de masline.
  4. Peste fiecare felie de vanata se pun 2 linguiri din mixul de legume. Deasupra fiecarei felii se presara jumatate de lingurita de pesmet. Se stropesc iar cu ulei de masline deasupra.
  5. Se introduc in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 25-30 minute.
  6. Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu pizzettele de vinete, ce trucuri si secrete folosesti.

Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.

Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.

Inscrie-te acum!

Suntem ceea ce mancam. Sa invatam sa mancam sanatos!