- Timp de preparare
- 15 min
- Timp de gatire
- 25 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 6 decembrie 2020
- 1 plic
- Pesmet
- 1 priza
- Sare
- 1 catel
- Usturoi
- 10 fire
- Patrunjel
- 10 fire
- Busuioc
- 10 linguri
- Ulei de masline
- 250 grame
- Mozzarella
- 6 bucati
- Ciuperci champignon
- 2 bucati
- Rosii
- 1 bucata
- Vanata
Recomandari, trucuri, secrete
- Masoara rapid ingredientele folosind tabelul de AICI
- Feliile de vinete pot fi inlocuite cu felii de dovlecel sau rosii.
- Se pot servi atat calde, cat si reci, simple sau alaturi de un gratar.
- Legumele se spala si se sterg.
- Se pregateste mixul de legume. Rosiile si ciupercile se taie in cubulete. Busuiocul si patrunjelul se toaca. Usturoiul se zdrobeste sau se da pe razatoare. Mozzarella se desface in bucatele mici. Se amesteca tot si se sareaza dupa gust.
- Vinetele se taie in felii cu o grosime de 2 centimetri. Feliile se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cu ulei de masline.
- Peste fiecare felie de vanata se pun 2 linguiri din mixul de legume. Deasupra fiecarei felii se presara jumatate de lingurita de pesmet. Se stropesc iar cu ulei de masline deasupra.
- Se introduc in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 25-30 minute.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu pizzettele de vinete, ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.