- Timp de preparare
- 7 min
- Timp de gatire
- 8 min
- Dificultate
- usor
- Portii
- 4 persoane
- Servire
- Neprecizat
- Postat de:
- Postat in:
- 29 noiembrie 2020
- 10 bucati
- Oua
- 1 lingura
- Maioneza
- 1 lingura
- Mustar
- 1 lingurita
- Hrean
- 1 fir
- Ceapa verde
- 1 fir
- Telina
- 5 fire
- Marar
- 1 praf
- Sare
- 1 praf
- Piper praf
Recomandari, trucuri, secrete
- Reteta se poate pregati si dupa Paste, din ouale ramase neconsumate.
- Se consuma pe paine prajita, cu rosii, castraveti si branza sarata alaturi.
- Se fierb ouala timp de 8 minute. apoi se lasa la racit si se curata.
- Ouale se taie cubulete si se amesteca cu maioneza, mustarul, hreanul, telina, ceapa si mararul.
- Se potriveste cu sare si piper.
- Pofta mare! Scrie in comentarii cum prepari tu salata de oua cu maioneza., ce trucuri si secrete folosesti.
Nu exista inca comentarii. Scrie tu primul comentariu.
Trebuie sa fii autentificat ca sa postezi un comentariu.